Cròniques del Joan FP – F.C. BARCELONA 3-5 VILLARREAL CF (Lliga. Jornada 22. 27-01-2024)

DECEPCIÓ, NO !!! "LO SIGUIENTE", L'IMATGE D'AHIR "tots els jugadors de genolls" devant la derrota, 😢😢🙁👇ES DESCOMUNAL

FC BARCELONA 3-5 VILLARREAL CF (Lliga. Jornada 22. 27-01-2024)
Increïble desfeta total blaugrana a l'Estadi Olímpic davant un Villarreal que també va exhibir les seves fragilitats, en un enfrontament on el partit en sí reflecteix el que és el Barça aquesta temporada, on el tercer gol del Villarreal reflecteix els problemes defensius de tota la temporada, i on el 3-4 escenifica l’estat d'enfonsament actual del club, del projecte, i del equip
NUL·LA PRODUCCIÓ OFENSIVA A LA PRIMERA PART
Marcelino García va disposar el seu habitual 4-4-2 amb línies agrupades i defensant en bloc baix a l'espera de poder esgarrapar amb alguna transició, i igual que va passar en l'anterior partit a San Mamés, els intents individuals de Lamine Yamal van ser l'únic punt de cert desequilibri individual, en un escenari on ni les versions individuals, ni des de el joc col·lectiu el Barça va poder produir situacions de perill en l'atac posicional.
Els homes de Xavi no trobaven joc per dintre, la zona de creació no va poder enllaçar amb l'atac, l'equip va ser molt pla i previsible, ningú dividia ni prenia riscos, i no va tenir profunditat, mentre que el Villarreal (amb la col·laboració de l'inestable entramat defensiu blaugrana) amb molt poca cosa ja donava sensació de perill.
REACCIÓ D'ORGULL I CAIGUDA LLIURE
Xavi va tractar de sacsejar l'equip a la mitja part amb les entrades de Cubarsí, Pedri i Cancelo, que nou minuts després de la seva entrada va cometre un error groller que va suposar el 0-2.
Després d'aquest gol el Barça va tenir una reacció d'orgull i amb més intensitat i empenta que no pas joc, l'equip de Xavi va capgirar el marcador en onze minuts (entre el 60 i el 71), però després del tercer gol l'equip blaugrana va aturar la sacsejada i es va quedar a mig camí entre tractar de buscar el quart gol ó tractar d’estabilitzar el partit, no va saber agrupar-se al voltant de la pilota, va voler seguir atacant massa ràpid i la pressió és va desajustar.
Les línies van tornar a quedar molt separades i desajustades, i el Villarreal va aprofitar novament aquestes concessions per igualar novament el marcador amb una altre transició. Finalment un nou error groller col·lectiu, i un altre gol de Morales van sentenciar a un Barça impotent i trencat en tots els aspectes.
EL FUTUR IMMEDIAT😜
L'anunci de Xavi que marxarà a final de temporada obre un nou escenari on l’encara entrenador blaugrana busca tallar rumors i especulacions, des de el convenciment del seu discurs també pretén fer un cop d’efecte per a tractar d’alliberar-se i tractar d’alliberar els jugadors. Probablement la decisió d'acabar la temporada present pretén evitar que el club faci servir un entrenador pont. Queda per veure si Xavi aconseguirà l’efecte desitjat per els seus jugadors (on jo personalment sóc bastant escèptic, i on l'única cosa que crec que canviarà és que a partir d'ara l'entorn apuntarà els jugadors).
Ja podem dir que el projecte de Xavi ha sigut un fracàs com a club, però el projecte encara no ha acabat i s'ha d’apagar l'incendi futbolístic actual abans d'iniciar un nou projecte amb un nou entrenador.
El discurs sobre els objectius han de deixar de ser “lluitarem per els títols”, i hem de començar a mirar la classificació per a avall :
la classificació per a la Champions corre perill.
Encara queda feina per a acabar.
Si, volem sonmiar, que és gratis, estaríem a 6 partits d'una final de Champions, perquè no ho traballem ? Seria un bell sonmi !!!
Ara toca això i més !
Visca, Visca, Visca,Visca el Barça❤❤💙💙❤❤💙💙❤❤💙💙❤❤💙💙 JoanFP  - culé - Penya L'Avenç