Cròniques del Joan FP – FC BARCELONA 1-0 CA OSASUNA (Lliga. Jornada 20. 31-01-2024)

BARÇA- Aquest grup no sap jugar a futbol com equip !!!
Primera part fatal, el contrari més organitzat i més perillós
XAVI, aquest jugadors no semblant els mateixos, que ha passat amb la seva capacitat i qualitat !
FEM UN JOC MOLT DESEBADÓ !!!
FC BARCELONA 1-0 CA OSASUNA (Lliga. Jornada 20. 31-01-2024)
Pírrica victòria del FC Barcelona a l'Estadi Olímpic davant l'Osasuna, en un partit discret dels blaugranes, on lluny de veure un equip més alliberat com pretenia el seu entrenador, s'ha tornat a veure a el mateix equip inestable i sense llum, que va acabar demanant l'hora davant un rival que va jugar els últims vint minuts amb un jugador menys.
SENSE LLUM
Amb una disposició més semblant a un 4-2-3-1 a la primera part, amb Pedri actuant més a l'arrel de la jugada amb Gündogan per davant, i tenint en front un rival que va començar jugant en bloc baix, l'equip de Xavi va dur el pes del partit, però jugant amb un ritme baix, atacs estàtics, lents i previsibles, sense profunditat, sense desequilibri i sense llum.
El Barça no va produir gaire des de el col·lectiu, i només dues accions a pilota aturada amb rematades de Koundé i Lewandovsky van ser el pobre bagatge ofensiu d'un equip molt pla.
Les accions individuals de Lamine Yamal i les desmarcades en profunditat de Fermín (que va haver d’entrar després de la lesió de Ferran Torres al minut quatre de partit) atacant passadissos interiors van ser més de les poques coses positives per el Barça.
VELOCITAT DE CIRCULACIÓ
La segona part va tenir el mateix guió, on el Barça va seguir sense llum, sense marcar bé els “timmings” ofensius en els canvis de ritme i fases d'acceleració, amb una velocitat de circulació de pilota molt lenta, moltes dificultats per a trobar jugadors entre línies i per filtrar passades a l'espai.
Cancelo va ser més incisiu a la segona part, i Vitor Roque li va donar una mica més de profunditat per dintre i sobretot més intensitat (va ser el jugador que almenys va tractar d'estimular a l'equip, i el seu gol li servirà per a guanyar confiança) i en la fase que va anar entre el 1-0 i fins a l'expulsió d’Unai García van transcórrer els millors minuts del Barça en el partit
PÈRDUA DE CONTROL FINAL
Curiosament quan el Barça és va quedar amb superioritat numèrica, va ser quan el Barça va tenir més pèrdues de pilota, més imprecisions, més dificultats per sortir de la pressió que va acabar fent l'equip d'Arrasate, i sense capacitat tampoc de tancar el partit atacants els espais que va acabar deixant enrere l'equip navarrès.
Amb un jugador menys Osasuna va tenir oportunitats de gol molt clares, i fins a l'última jugada l'equip de Xavi va acabar patint molt.
A aquest Barça tan fràgil li falta queixal i voracitat per a anar a rematar els partits, i els seus propis dubtes defensius sense pilota, la inseguretat que transmet, i la falta de capacitat per saber-se defensar agrupant-se al voltant de la pilota, fan que aquest equip sigui tan fràgil, inestable, insegur, o que acabi patint molt.
Bé, és el que tenim però no podem baixar els braços, aquest equip té que jugar com equip i a veure ara que tenen setmanas "netas" de partits, si entrenant el suficient,com per representar el BARÇA.