Qui som

Image

Qui som?

Eixample Barcelona Ràdio, és una emissora de Ràdio que neix des de l'Eix Comercial del Nou Eixample de Barcelona, amb la intenció de donar suport al comerç i a les associacions veïnals del barri.

El projecte de la Ràdio, és un projecte que ja fa temps s'estat cuina'n, podríem dir a foc molt lent, des de l'Eix, que a necessitat el suport de les institucions de comerç de Barcelona, i de les diverses associacions  culturals del districte.

L'ambicio  per crear a aquest projecte involucra a tothom que volguí ser-hi, professionals, aficionats, i qui tindran el seu espai de difusió en ella.

La emisora tindrà dues funcions de 10 del matí fins a les 20,30 , ràdio dedicada a la   informacio del barri , suport al comerç, i entreteniment, en forma de programes de promoció, cultura,salut, diversió, concursos...

La segona funció serà eminentment musical de 20,30 a 10 del matí ens convertim en VIBA RÀDIO, música de tots els tipus, jazz, blues, indie, rock, beat, pop, clàssica...

El nostre il·lusió és poder forma part de la vida del barri i de la vida d'els nostres oients, que esperem que sigueu molts.

VISCA LA RADIO

VISCA L’EIXAMPLE

LA RADIO ES CULTURA