Cròniques del Joan FP – FC BARCELONA 4-0 GETAFE CF (Lliga. Jornada 26. 24-02-2024)

AVUI SI !!!, Avui els 36.803 culés que emb acompanyat a l'equip a Montjuic emb pogut disfrutar d'un bon joc i bona posada en escena d'un partit molt ben plantejat per part dels dos enrrenadors
_____________________
FC BARCELONA 4-0 GETAFE CF (Lliga. Jornada 26. 24-02-2024)
Victòria per fi contundent i autoritària del FC Barcelona a l'Estadi Olímpic davant el sempre incòmode Getafe de Bordalás, en una actuació molt completa de l'equip de Xavi Hernández, de les millors de la temporada.
JOC A L'ESQUENA DE LA DEFENSA
Fidel al seu estil, el Getafe de Bordalás va voler portar el partit a un joc travat i sense continuïtat, però en aquest cas plantejat des de una pressió alta i amb les línies molt avançades.
Els homes de Xavi però, van saber llegir i interpretar molt bé l'escenari del partit, i van trobar en el joc directe i en les passades en llarg a l'esquena de la defensa la solució per a superar la pressió del conjunt madrileny, i tenir una sortida de pilota neta, tanmateix un mecanisme ofensiu buscant passades llargues a l'espai i a l'esquena de la defensa de l'equip de Bordalás.
En la sortida de pilota el Barça tenia superioritat numèrica amb els tres centrals respecte als dos davanters del Getafe, mentre que les limitacions d'un Araújo que jugava a perfil canviat, les compensava la participació de Ter Stegen, que juntament amb Koundé i Cubarsí eren els encarregats de la sortida de pilota.
INTENSITAT, CONCENTRACIÓ, I CONTINUÏTAT
Els jugadors blaugranes van entendre molt bé el guió i el pla de partit, i tot l'equip va fer un gran exercici de concentració, rigor, i intensitat.
Més enllà de la bona interpretació i la bona execució, el joc blaugrana va tenir continuïtat i l'equip va ser constant.
Per una vegada el Barça no va anar a impulsos ó batzegades, i va tenir un partit complet dominat amb autoritat del minut u al noranta i on el ritme i la continuïtat en el joc va ser constant i permanent.
Aquest ha sigut un partit on hi han ben poques coses que retreure a l'equip blaugrana.
Tot, un deu (10)
Per una vegada també la culerada ha tingut un partit tranquil i sense patiments, que després de tot el que s'està empassant aquesta temporada, ja tocava.
VERSIONS INDIVIDUALS
Raphinha i João Felix van fer un molt bon partit, van entendre molt bé que tenien que atacar molt bé els espais a l'esquena de la defensa i van executar molt bé els timmings per a atacar aquests espais.
Lewandovsky també va estar molt participatiu i també va entendre el que necessitava l'equip, tot u que no va poder brillar tant al no ser tan explosiu, però va fitxar els dos centrals
Ter Stegen no està tan precís amb el peu des de la seva tornada, però va ser el primer jugador en buscar les connexions directes amb els atacants, mentre que Cubarsí es va convertir en el referent i en el racó de seguretat de tota la línia defensiva per a la sortida de pilota. Bons desplegaments ofensius de Christensen i De Jong a la segona part, especialment amb les conduccions de l'holandès.
Avui, sense Lamine Yamal, ni com a revolsiu, l'equip a retornat a jugar com equip i els propis jugadors emb molta més confiança sembla que van recuperant la seva pròpia identitat i autoestima.
Seguim així encarà tenim opcions a competir en la lliga.
Visca,Visca,Visca,Visca el Barca !!! ❤❤💙💙❤❤💙💙❤❤💙💙 JoanFP