Cròniques del Joan FP – culé – Penya L’Avenç – FC BARCELONA 1-0 GETAFE CF(Lliga. Jornada 7. 25-10-2024)

Avui, jugar contra el GETAFE, resulta incòmode i fastigós!!! són aquests partits que fan que el futbol sigui aburrit i sense ganas de tornaria, són tant insults que tenen el perill de perdre, dons els sempre tard O Dora tenen la seva oportunitat i et fan perdre els nervis
L'Any passat es va tenir l'encert de marcar aviat li varem caure un 4-0, sembla imposible devant la muralla dels de Bordalas.
Avui, el millor i de llarg en gran forma és : KUNDE de lateral defensan i lateral llarg👍✌
EXPECTACULAR
Bon partit del Barça, mantenint el bon to, dels últims partits.
Grans els relleus per las rotacions, llàstima que avui no s'ha tingut l'encert de cara el gol i que l'oportunitat que ha tingut el Getafe l'han fallat, coses de futbol
👍✌❤💙❤💙❤
_____________________
FC BARCELONA 1-0 GETAFE CF(Lliga. Jornada 7. 25-10-2024)
Un solitari gol de Lewandovsky al minut divuit, li ha permès al FC Barcelona de Hans Dieter Flick continuar amb el ple de victòries a La Lliga i mantenir distàncies al capdavant del campionat.
RITME BAIX I POCA CONTINUÏTAT
El conjunt de Bordalás va dificultar i va incomodar molt el joc blaugrana, amb un bloc molt compacte, línies molt juntes i molt estret. Els homes de Flick no van poder trobar espais per dintre on gairebé no hi havien espais, el Getafe va aconseguir travar el partit, i el Barça no va saber imposar el ritme alt al que ens té acostumats, ni va poder donar-li continuïtat al joc.
En aquest enfrontament l'equip de Flick va trobar abans el gol que el joc, on una aparició exterior d'un incisiu Koundé va poder desequilibrar el parany defensiu del conjunt madrileny, i Lewandovsky va anotar l'únic gol del partit en l'única rematada a porteria del Barça a la primera part.
SUPERIORITAT I PATIMENT
Malgrat la incomoditat del rival, i que el Barça no va exhibir un joc tan brillant com en les jornades anteriors, sí que podem dir que en línies generals l'equip de Flick va ser superior al seu rival (que només esperava arribar en vida als instants finals per esperar tenir la seva) i va generar a la segona part suficients situacions de gol que no va saber materialitzar per a sentenciar el partit, principalment mitjançant el xut exterior (una molt bona notícia també que el Barça busqui i trobi altres recursos ofensius).
El Getafe va aconseguir dur el partit a on volia i va aconseguir l'escenari que desitjava, i en els darrers deu minuts va avançar les seves línies davant un Barça que va fer alguna concessió defensiva i va tenir un greu ensurt en la darrera acció del partit.
No obstant, el bagatge ofensiu blaugrana va ser molt superior al del conjunt madrileny, va proposar més i la victòria blaugrana va ser justa.
NOMS PROPIS
Tot i no haver estat tant brillant com en actuacions anteriors, Lamine Yamal va ser el jugador més desequilibrant blaugrana (em crida molt l'atenció com alguns rivals aposten per un marcador de peu canviat per evitar que Lamine es perfili cap a dintre). Lewandovsky continua mantenint el seu bon moment i el seu bon estat de forma i va tornar a marcar (set gols en set jornades). Destacable actuació d’Eric Garcia en el pivot defensiu, on va ser molt rigorós, va estar molt atent a les vigilàncies, intens en duels individuals (especialment en el joc aeri) i amb pilota (sense ser brillant ni de bon tros) va simplificar molt el joc i va jugar amb molt de sentit. Koundé va ser molt incisiu i puntual per fora, i va tenir bon peu; el francès ens està transmetent una sensació (que potser només és una percepció meva) de que cada cop està més a gust i que té cada cop més assimilat el seu rol al lateral dret.
Pablo Torre no es va trobar gens còmode en l'escenari que li plantejava el Getafe, i potser el Barça va trobar a faltar la llum que li dona Pedri.
Però el cantàbric va tenir molt bona actitud i cada cop té més confiança i és una gran notícia per tots, és un jugador d'estil Barça ❤