Cròniques del Cule Joan FP – PARIS SAINT-GERMAIN 2-3 FC BARCELONA (Champions League. ¼ Final. Anada. 10-04-2024)

Image
Cule Joan FP a Paris

AUTÈNTICA LOCURA, si, si, una autèntica buxeria a sigut el que emb viscut aquesta nit els mils o no sé quants culés que emb tingut la sort d'acompanyar el nostre Barça a París, un Barça ❤ el nostre emb la millor versió d'aquesta temporada
Ara SI, com a canviat el compte, així SI som un equip per anar a competir a tot arreu !!!

Gran victòria del FC Barcelona al Parc des Princes de París davant un PSG per sota de les seves expectatives i amb falta de recorregut. L'equip de Xavi va fer una actuació molt completa i va jugar un dels millors partits de la temporada, confirmant la bona dinàmica de les darreres setmanes, i aquest marcador li permetrà afrontar el partit de tornada amb més optimisme i més opcions de cara a obtenir la classificació.
PRESSIÓ PARISENCA, VERTICALITAT BLAUGRANA
Luís Enrique va ser fidel a la seva filosofia i va plantejar el partit tractant de ser protagonistes, tenir la pilota i dur el pes del partit, i va activar una pressió alta i intensa sobre la sortida de pilota blaugrana.
El Barça va saber trobar la solució a aquesta pressió amb el joc en llarg, buscant pilotes a l'esquena de la defensa i atacant els espais oberts que deixava el conjunt parisenc.
En els primers minuts va ser el conjunt francès qui es va fer amb el control i el domini, però el Barça va poder anar revertint aquest domini eliminant aquesta pressió amb l'esmentat desplaçament en llarg i amb uns atacs esmolats que van tenir molta continuïtat durant el segon tram de la primera part, i li van donar a l'equip de Xavi molta producció ofensiva.
INTERVENCIONS DE LES BANQUETES PERSONALITAT I CARÀCTER*
Per la seva banda el polonès, tot i que en aquest partit no va ser protagonista per els gols, va generar moltes oportunitats i molts espais apareixent entre línies i descarregant el joc, fixant i arrossegant els seus marcadors. Tot i la taca dels deu primers minuts de la segona part, la línia defensiva va fer un gran treball i va estar molt atenta en les ajudes d'emergència. Cubarsí i Lamine Yamal van treure matrícula en un gran escenari, i el que és realment extraordinari és que ja no ens sorprèn i li estem donant naturalitat a les seves actuacions, quan en realitat són dos adolescents.
Bé, encara no està l'eliminatòria resolta, però si a mitad del camí, ara ens toca rematar la feina la propera setmana el dimecres vinent, és quant de veritat el Barça tornarà estar a l'elit.