Cròniques del Cule Joan FP – CÁDIZ CF 0-1 FC BARCELONA (Lliga. Jornada 31. 13-04-2024)

No va ser fàcil, prou bé que ens anat en un partit trampa, ben solucionat per els que no jugan tant,el Cadiz va tenir las oportunitats, però es varen trobar emb un gran J.A.Ter Estegen
------------------------------------
CÁDIZ CF 0-1 FC BARCELONA (Lliga. Jornada 31. 13-04-2024)
Discreta victòria d'un FC Barcelona que sense brillantor, va complir amb l'expedient al Nuevo Mirandilla davant un Cádiz que va defensar prou bé, però que en atac no va donar la sensació de que és un equip que s'està jugant la permanència.
Amb aquesta victòria el Barça es continua agafant a les escasses opcions que encara té per tractar de lluitar per el títol de Lliga.
ROTACIONS
Després de l'esforç de dimecres passat a París, i amb la vista posada als importants parits imminents que té el calendari del FC Barcelona, Xavi Hernández va fer moltes rotacions a l'onze titular, i l'equip blaugrana ho va notar. Tot i que l'equip va entrar al partit intens en la pressió, i que sense pilota tot l'equip va estar concentrat i va ser seriós i rigorós, amb la pilota als peus al Barça se li va notar que aquests jugadors són menys habituals, i li va faltar velocitat i fluïdesa en la circulació de la pilota, i aire fresc, espurna i desequilibri en atac. Defensant en bloc baix i amb les línies molt juntes, el Cádiz va aconseguir travar el partit i en moltes fases contenir a un Barça espès en la creació.
NOVA INTERVENCIÓ DE XAVI
A l'inici de la segona part, el conjunt andalús va sortir amb més força i a banda del gol anul·lat va disposar de fins a tres bones oportunitats de gol davant un Barça que va tenir uns primers minuts de la segona part on semblava menys intens, dubitatiu i que podia perdre l'estabilitat i el control del partit, però el tècnic de Terrassa va intervenir amb un triple canvi que va estabilitzar a l'equip. Amb les entrades de Koundé, Pedri i Lamine Yamal, el Barça va recuperar l'equilibri, i malgrat que el Cádiz va tenir les seves aproximacions, el Barça va disposar també de les seves oportunitats en atacs més verticals de matar el partit.
El Barça va poder assegurar la victòria sense gaire patiment en un partit que no va tenir gaire història.
JOÃO FÉLIX
El portuguès va ser el factor diferencial del partit.
A banda del gol de xilena, i tot i que no és un jugador constant ni intervé amb continuïtat, cada vegada que intervenia sempre donava la sensació que podien succeir coses.
El portuguès va ser desequilibrant i diferencial, va ser la llum ofensiva i qui li va donar sentit al joc ofensiu blaugrana. Llançaments, conduccions per enllaçar línies, passades interiors filtrades, dríblings amb desequilibri... Tot aquest repertori el va exhibir en el partit, i no va ser per lluïment personal, sinó per benefici col·lectiu. També sembla que se sent millor i més còmode amb aquest rol de revulsiu i donant minuts de qualitat que no pas com a titular. Finalment, com a observacions al marge destacaria que Pedri té més sentit en aquest Barça a l'arrel que no a la mitja punta (on tenir jugadors que “mosseguin” en la pressió i que siguin esmolats és capital), i que tenint en compte les absències Oriol Romeu va perdre una bona oportunitat almenys d'entrar a les travesses com a possible candidat a ser titular el proper dimarts contra el PSG com a pivot defensiu.
Ara, toca preparar el partit del dimarts, el PSG ens tornarà a posar al límit i per això no val a vada!!!
Ara bé:o TOT, o RES